loading...
نکته های ریزی که حتما باید بدانیم تا بتوانیم...
هومن و سینا بازدید : 17 جمعه 02 خرداد 1393 نظرات (0)

من مطمئن هستم که هیچ کدام از شما دوست ندارد با یک "عاشق خسته کننده" ارتباط برقرار کند. برای اینکه به شما کمک کنیم تا این تقدیر وحشتناک را برگردانید، لیستی از 7 موردی که به نظر خانم ها در روابط جنسی ملال آور است را جمع آوری کرده ام. پس اگر می خواهید همسرتان را در حالتی نگه دارید که همواره تقاضای بیشتری از شما داشته باشد، مقاله زیر را بخوانید؛

1- اجازه گرفتن
هیچ چیز شهوانی در مورد مردی که برای برقراری رابطه جنسی از همسر خود اجازه می گیرد، وجود ندارد. یک عاشق واقعی به درستی می داند که چگونه با رفتار خود می تواند به خانمش بفهماند که در موقع بخصوص آماده انجام آن کار است و به هیچ وجه نیازی به سوال پرسیدن ندارد. برای شروع، یک نگاه عمیق و عاشقانه و یا لمس کردن محل بخصوصی می تواند گویای همه چیز باشد.

2- قابل پیش بینی بودن
اگر مدتی است که با هم رابطه دارید، پس این گزینه شاید حالا به صورت یکی از مشکلات شما در آمده باشد. یکی از دلایلی که در ابتدای رابطه، شما و همسرتان احساس نیاز شدیدی به هم می کردید تنها به این خاطر بوده که از چگونگی روحیات و تمایلات یکدیگر آگاه نبودید. اگر شما برای سالیان دراز همان روش های جذب کردن قدیمی را به کار بگیرید، دیگر هیچ جذابیتی برای او نخواهید داشت.

از امتحان کردن روش های جدیدی که ممکن است هر دوی شما از آن لذت ببرید، ترس و واهمه نداشته باشید. هیچ گاه اجازه ندهید رابطه شما به جایی برسد که همسرتان بتواند به راحتی حرکات شما را پیش بینی کند. به عنوان مثال اگر همیشه 5 دقیقه صرف پیش نوازی می کردید این بار 15 دقیقه این کار را انجام دهید، و او را بیش از پیش به وجد بیاورید. از این طریق او دیگر نمی تواند حرکات بعدی شما را پیش بینی کند و خیلی زود خودتان هم متوجه آنها نخواهید شد.

3- سکس مکانیزه
امروزه اکثریت خانم ها معتقدند که سکس بدون احساس، خسته کننده و بیهوده است. هیچ خانمی دوست ندارد که به او مثل یک بازیچه نگاه شود. البته منظور من این نیست که شما مجبورید تمام خواست ها و تمایلات خود را کنار بگذارید، اما او هر چقدر هم که خونسرد باشد باز هم یک زن است و هیچ چیز را بیشتر از این دوست ندارد که مانند یک خانم با او رفتار شود. بنابراین سعی کنید که مرد رویایی او باشید و هر چند وقت یکبار با او معاشقه کنید.

4- فرا نرفتن از مرزها
هرچند بسیاری از خانم ها ( و همچنین آقایون) احساس می کنند که باید نسبت به هر نوع عمل جنسی که با شریک زندگی شان انجام می دهند، در آخر به رضایت دست پیدا کنند؛ اما حقیقت این است که بالاخره یک روز از روال عادی امور خسته میشوند و به این فکر می افتند که به دنبال یک کیس جدید بگردند. پس اگر نمیخواهید که او هیچ وقت از دست شما خسته شود، هر چند وقت یکبار تلاش خود را بیشتر کنید و پایتان را فراتر از مرزها بگذارید.

این جاست که صحبت از کلمه ترسناک "ر" می آید. بله درست حدس زدید: رمانتیک. خانم ها به هیچ وجه دوست ندارند که فضای رمانتیک موجود در رابطه از بین برود، آقایون هم می توانند از این مسئله به نفع خود استفاده کنند و هر چند وقت یکبار تبدیل به یک مرد رمانتیک بشوند. به من اعتماد کنید، مطمئن باشید که او تعجب میکند و به فکر فرو می رود که شما از کدام سیاره پای خود را بر روی زمین گذاشتید.

به عنوان مثال برای او نامه های عاشقانه بنویسید و در آنها بگویید که دوست دارید: او برایتان چه کارهایی انجام دهد، شما چه کارهای دوست دارید با او انجام دهید، و زمانی که منتظر ورود شماست چه کارهایی انجام دهد و یا ندهد. برای او یک شام دونفره رمانتیک درست کنید، موسیقی آرام بگذارید و با حرکات خود او را به وسوسه نمایید. سعی کنید که او را به آخرین درجه رضایت و خشنودی برسانید آنوقت او نه تنها از دستتان خسته نمی شود، بلکه تمام تلاش خود را نیز به کار می گیرد تا شما را راضی نگه دارد.

5- مکان همیشگی
اگر همسرتان شکاف های روی سقف اتاق خواب را از حفظ شود، آنگاه شما در دردسر بزرگی افتاده اید. اما نگران نباشید راه حل شما تغییر مکان است. می توانید این کار را در حمام، اتاقهای دیگر، هنگام مسافرت و... انجام دهید. مکان های متفاوت بیشماری وجود دارند. از قوه تخیل خود استفاده کنید و سعی کنید که جایی نروید که شما را دستگیر کنند.

6- صدای بیش از اندازه یا بی صدا بودن
به همان اندازه که بی صدا بودن آزار دهنده است، نالیدن بیش از اندازه و یا تکرار کلمات بخصوصی موجب رنجش می شود. بنابراین سعی کنید همیشه حد تعادل را حفظ کنید، تا هم او متوجه شود که شما در حال لذت بردن هستید و هم اینکه تمام محله خبر نشوند. انتخاب کلمات مناسب، حرارت و اشتیاق همسرتان را افزایش می دهد. و لزوما هم نباید حرف زدن را به آخرین مرحله موکول کنید.

به او بگویید که کارهایش موجب لذت بردن شماست، چهره جذابی دارد، چه کارهایی دوست دارید در قبال او انجام دهید و اینکه او از شما چه انتظاراتی دارد. همه و همه موجب می شود که شما هیچ گاه از در کنار هم بودن خسته نشوید.

7- کارهای تجربه نشده
اگر مدت زمانی از رابطه شما با همسرتان می گذرد و همچنان تمایل دارید که احساسات یکدیگر را پر حرارت نگه دارید، بهتر است چند وضعیت جدید را امتحان کنید، آرزوهایتان را جامه عمل بپوشانید، برای هم نقش بازی کنید و هر عملی را که فکر میکنید باعث تحریک پذیری بیشتری می شود انجام دهید؛ چرا که در غیر اینصورت محکوم به ملالت و خستگی در اتاق خواب خواهید شد.

برای خودتان یکی دو لیوان نوشیدنی بریزید و در مورد چیزهایی که شما را تحریک میکنند با هم صحبت کنید. آنوقت متوجه می شوید که شما خیلی زودتر از آنچه که تصورش را می کنید به آرزوهایتان خواهید رسید.

عاشق رویایی
این موارد 7 نمونه از بدترین خطاهای ممکنه در زمینه رابطه جنسی بودند. اما اصلا نترسید. همسرتان انتظارات جنون آمیزی از شما ندارد، بلکه فقط دوست دارند که شما هر چند وقت یکبار تلاش بیشتری در این زمینه از خود نشان بدهید.

به خاطر داشته باشید که چاره مبارزه با خستگی و ملال، انجام کارهای برانگیزنده و غیر قابل پیش بینی است. بنابراین اگر گاهی اوقات دومی را امتحان کنید، او هیچ گاه از دست شما خسته نخواهد شد. فقط مطمئن شوید که با خانمی ارتباط برقرار می کنید که هیچ چیز جز خشنود کردن و ایجاد رضایت در شما برایش مهم نیست.

هومن و سینا بازدید : 42 چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

جهان نوین، جهانی است که جوامع یا از حالت ارباب-رعیت به حالت شهروند-دولت گذر کرده اند و یا لاجرم در حال عبور از این چنین پیچ تاریخی به سر می برند؛ پس مسلم آن است که عرصه رسانه به عنوان رکن چهارم مردم سالاری، از نقشی ویژه در جریان سازی های سیاسی و هدایت افکار عمومی جوامع گذر نموده و یا در حال گذار به سمت و سوی خاص داشته و دارند.
 
از این منظر رسانه به همان میزان که فرصت است، تهدید نیز قلمداد می گردد؛ زیرا که عالم رسانه مفهوم اراده ملی، حاکمیت سرزمینی و مرزهای جغرافیایی را تعریف و این فرصت را در اختیار دشمن قرار می دهد که بدون به حرکات آوردن قشون خود در امور داخلی دولت هدف، بر سرزمین فکر و عقاید جوامع هدف تاخته و قلوب و اذهان ایشان را به تصرف خویش درآورند؛ بر این اساس شناخت صحیح و کامل از محتوا و نحوه عمل توپخانه رسانه ای دشمن امری به غایت مهم و لازم به بررسی است. 
 

آمریکا در عرصه رسانه

آمریکا به عنوان دولتی که در جمیع امور برای خود قرائتی استثنایی قائل است و خود را ابر قدرت جهان دانسته و به سایر دول از منظر کارت های بازی می نگرد، امروزه در عرصه رسانه شاید به عبارتی قدرتمندین بازیگر صحنه بین الملل قلمداد گردد؛ بازیگری که یکی از مهمترین نقش های آن را شبکه ی جهان و چند زبانه صدای آمریکا (VOA) بر عهده دارد.
 

شبکه جهانی صدای آمریکا (VOA)

صدای آمریکا، قدیمی ترین ابزار ایالات متحده در عرصه نبرد نرم و دیپلماسی عمومی قلمداد می شود؛ این شبکه در داخل آمریکا فعالیتی ندارد و تمرکز آن اعمال بر مرزهای خارجی آمریکاست.
 

ریشه پیدایش این شبکه خبری به میانه های جنگ جهانی دوم یعنی آن زمان که زبان انگلیس به منظور تحکیم روحیه محور پاریس- لندن در مقابل با هیتلر، مورد برنامه ریزی رسانه ای قرار گرفته شده بود، بر می گردد.
 

به این ترتیب در  سال 1947 میلادی با ظهور خطر کمونیسم، شبکه صدای آمریکا (VOA) اولین بخش غیر انگلیس زبان خود را با زبان روسی به راه انداخت و در سال 1950 میلادی با ظهور ملی گرایی عربی بخش عربی این شبکه نیز آغاز به کار نمود.
 

امروزه صدای آمریکا (VOA) دارای شبکه های تلویزیون به 25 زبان جهان و شبکه های رادیویی به 46 زبان بین المللی می باشد که این شبکه ها در کنار تنظیم بخش انگلیسی ویژه که بیشتر به اخبار هند، اقیانوسیه و پاره ای از کشورهای آفریقایی با تناسب به معلومات مردمی که از سطح پایین تری نسبت به سایر مردمان مسلط به انگلیسی دارا هستند، حجم قابل توجه-ای از فهالیت رسانه ای ایالات متحده را معلوم و مشخص می سازد. 
 


بخش فارسی صدای آمریکا


بافزونی یافتن اهمیت انقلاب اسلامی و بالاخص ملموس شدن امکانات بالقوه ی موجود در صدور تفکر انقلاب اسلامی، دولت ایالات متحده شبکه خبری صدای آمریکا را به سمت ایران هدایت نمود و برنامه های بخش فارسی صدای آمریکا برای نخستین با در آذرماه سال 1358 هجری شمسی به صورت رادیویی برای روزی نیم ساعت پخش گردید.
 

این هدایت رسانه ای که متناسب با افزایش قدرت داخلی و نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی توسعه یافت، در نهایت در مهرماه سال 1375 هجری شمسی منجر به آغاز فعالیت رسمی بخش تلویزیون فارسی صدای آمریکا (VOA) گردید.
 

هم اکنون شبکه ماهواره ای فارسی صدای آمریکا (VOA) هم روزه تا ساعت 19 به انعکاس مستقیم مذاکرات کنگره و پخش اخبار و تکرار برنامه های روز قبل این شبکه پرداخته و از ساعت 19 الی 24 به ارایه ی برنامه و تفسیر های زنده در راستای اهداف تقابلی ایالات متحده در عرصه ی دیپلماسی عمومی می پردازد.
 


ساختار فرماندهی شبکه جهانی صدای آمریکا (VOA)

صدای آمریکا در طول عمر خود چهار مرحله سازمانی را پشت سر گذاشته است: 

1.    از سال 1942-1945 میلادی: تحت کنترل و  نظارت اداره اطلاعات نظامی آمریکا.
2.    از سال 1945-1953 میلادی: زیر مجموعه وزارت خارجه ایالات متحده.
3.    از سال 1953-1999 میلادی: تحت الامر آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا.
4.    از سال 1999 میلادی تا کنون: زیر مجموعه هیئت کارآفرمایان سخن پراکنی (BBG).
 

بر این اساس مدیرت فعلی فرماندهی شبکه جهانی صدای آمریکا (VOA)، هیئت کارآفرمایان سخن پراکنی ایالات متحده محسوب می شود؛ سازمانی که به طوری رسمی متعلق به دولت این کشور بوده و تمرکز آن طبق منشور از پیش اعلام شده اش بر روی خاورمیانه می‌باشد. 
 

این سازمان دارای زیر مجموعه های متعددی به ردیف زیر است.

1.    رادیو و تلویزیون صدای آمریکا.

2.    تلویزیون الحره.

3.    رادیو سورا.

4.    رادیو آزاد اروپا.

5.    رادیو فردا (به عنوان شبکه خبری زیر مجموعه رادیو آزاد اروپا است).

6.    رادیو آسیای آزاد.

7.    رادیو و تلویزیون مارتی (مخصوص تحولات و مسائل کوبا).
 

برنامه های اصلی بخش فارسی صدای آمریکا (VOA):

1.    گزیده خبرها
در این برنامه 15 دقیقه ای به انتقال آخرین اخبار روز پرداخته می شود.

2.    امشب در خبرها
این برنامه در دو نوبت نیم ساعته به بررسی زنده تازه ترین رویداد ها سیاسی،ورزشی ،هنری و....می پردازد.

3.    روی خط
این برنامه در روزهای دوشنبه الی جمعه به مدت یک ساعت پخش می گردد در این برنامه به ارتباط گیری مسقیم با مخاطبان بخش فارسی صدای آمریکا از طریق تماس تلفنی،ایمیل و شبکه‌های اجتماعی پرداخته می‌شود.

4.    زن امروز
این برنامه بر پایه محوریت تفکرات فمینیستی با قالب پرداختن به دغدغه‌ها و مشکلات روز زنان شکل گرفته است و در آن به مصاحبه با چهره‌های زن سرشناس ایرانی خارج کشور،مبادرت ورزیده می شود.

5.    افق
برنامه افق به مدت زمان 30 دقیقه در روزهای دو‌شنبه تا پنج شنبه با حضور تحلیل‌گران برای بررسی مسائل سیاسی پخش می‌شود.

6.    تفسیر خبر
برنامه مذکور در ایام جمعه الی یک شنبه برای نیم ساعت با تمرکز برروی یک مسئله خاص سیاسی پخش می شود،این برنامه برای مدت زمان طولانی میزبان نوری زاده و سازگارا بود.پس از مدتی با رفتن چالنگی این برنامه جای خود را به برنامه افق داد.

7.    شباهنگ
برنامه تفریحی که هر شب به مدت 45 دقیقه با موضوعیت مسائل سینما و موسیقی پخش می‌گردد و در طی آن به مرور خبر‌های ورزشی، ادبی، موسیقی ایران و افغانستان و همچنین معرفی فناوری های نوین پرداخته می‌شود.

8.    آنتن
برنامه‌ هفتگی طنز با محوریت سیاست که مجری سامان اربابی است.

9.    دو روز اول
تا قبل از رفتن فرهودی به انگلیس در روزهای شنبه و یک شنبه با محوریت گفتگو با چهرهای سرشناس پخش می گشت.

10.    حساب و کتاب
روزهای جمعه با محوریت بررسی مسائل اقتصادی ایران و جهان پخش می گردد.
 

گردانندگان بخش فارسی صدای آمریکا (VOA):

شبکه تلویزیون فارسی صدای آمریکا همچون هر شبکه خبری دیگر، دارای مهره های شاخصی است که به عنوان گردانندگان آن در قالب شخصیت های مختلف خبری-تحلیلی ظهور و بورز پیدا می کنند؛ از این رو واجب است که به ارائه توضیحاتی در مورد شاخص ترین این چهره ها پرداخته شود:

احمدرضا بهارلو

 
  • احمدرضا بهار لو نخستین رییس بخش فارسی صدای آمریکا و به عبارتی بنیانگذار این بخش بوده است.
  • نام برده فارغ التحصیل رشته ای اقتصاد از دانشگاه ملی (شهید بهشتی ) است.
  • وی ایران را در سال 1352 هجری شمسی به مقصد ایالات متحده ترک گفت.
  • او نخستین  فیلم خود را در سال 1367 هجری شمسی باعنوان"پایان دوران کودکی" با موضوعیت مهاجرت جوانی ایرانی به آمریکا ساخت.
  • او در سال 1357 تا 1358 هجری شمسی به ایران یازگشت اما پس از اندک مدتی به دلیل آنچه که خود "بازگشت مردم به عقب می‌نامد" ایران برای همیشه به مقصد آمریکا ترک گفت.
  • بهارلو در سال 1375 هجری شمسی فعالیت رسمی خود را در بخش فارسی آغاز کرد و خود نیز مسئولیت اجرای برنامه"میزگردی با شما"را بر عهده داشت.
  • وی پس از 13 سال فعالیت در صدای آمریکا،در سال 1387 هجری شمسی از سمت خود کناره گیری کرد.
  •  او پس از خروج از بخش فارسی صدای آمریکا به فیلم سازی روی آورد و فلم "انحطاط"را در پیرامون حوادث انقلاب اسلامی ساخت.



بهروز صوراسرافیل
 

  • صوراسرافیل متولد 1329 هجری شمسی ،شهر تهران است.
  • او پیش از انقلاب اسلامی در روزنامه آییندگان به روزنامه نگاری مشغول بوده است.
  • پس از انقلاب اسلامی به فرانسه رفت و در آنجا ساکن گشت.
  • او در طول اقامت در اروپا روزنامه ایران و جهان را منتشر کرد و سردبیری "کیهان لندن"را بر عهده داشت.
  • نامبرده در سال 1378 هجری شمسی اروپا را به مقصد آمریکا ترک کرد.
  • صوراسرافیل در اویل اقامت خود در آمریکا مدیریت پاره ای از شبکه های لوس آنجلسی را برعهده داشت.
  • وی پس از بهارلو برای مدتی کوتاه مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا را بر عهده داشت.
  • نابرده هم اکنون به عنوان تحلیل گر در برخی از برنامه های این شبکه به عنوان مهمان حضور پیدا می کند.
  • وی دارای خط و مشی سلطنت طلب و سکولار است.



رامین عسگرد

 
  • فارغ التحصیل لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه تمپل
  • فارغ التحصیل فوق لیسانس روابط بین الملل از دانشگاه پنیسیلوانیا
  •  دکترای حقوق از دانشگاه تولن
  • مشاور سیاسی ستاد فرماندهی مرکزی ایلات متحده 
  • دارای سابقه همکاری  با ژنرال دیوید پتریوس و سپس با ژنرال جیمز ماتیس
  • سابقه فعالیت در وزارت خارجه آمریکا در سمت های
  • مدیر دفتر حضور منطقه‌ای ایران در دوبی
  • معاون مشاور سیاسی در ریاض
  • مقام دفتر اقتصادی-بازرگانی در کابل
  • مقام دفتر سیاسی-اقتصادی در امارات متحده عربی
  • کارمند کنسولی در ترکیه
  • فعالیت در دفترهای امور عراق، ایران، و ترکیه در وزارت خارجه آمریکا
  • او عضویت در بخش امور بین‌الملل شورای روابط خارجی را نیز در سوابق خود دارد
  • در سال ۲۰۰۷ میلادی جایزه وزیر امور خارجه در زمینه توسعه سیاست عمومی را کسب کرد.
  • در سال ۲۰۰۳ میلادی جایزه چارلز کاب برای بهبود بازرگانی و حرفه را بدست آورد.
  • او از 1389 تا 1390 هجری شمسی مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا را برعهده گرفت.



احمد باطبی


 
  • متولد خردادماه 1356 هجری شمسی در شهر شیراز
  • در سال 1378 هجری شمسی به دنبال وقایع هجده تیر به دلیل نقشی کلیدی در رهبری اعتراضات  به اتهام اقدام علیه امنیت ملی بازداشت شد.
  • او نخست توسط دادگاه ذی‌صلاح محکوم به اعدام اما با پس از تقاضای تجدیدنظر خواهی، محکومیت او به 15 سال کاهش یافت.
  • بدلیل عکسی که از او در روی جلد مجله اکومونیست در حین اعتراضات منتشر شد، وی تبدیل به نمادی برای شورش‌های دانشجویی شده است.
  • در حین روند دادرسی با نوشتن نامه‌ای به ریاست قوه قضاییه، این قوه را آماج اتهامات قرار داد.
  • در دوران محکومیت به علت سکته مغزی برای مدتی به کما رفت.
  • نامبرده در مصاحبه با روزنامه هرالد تریبون دستگاه دادرسی ایران را متهم به شکنجه کرد.
  • عفو بین‌الملل و گزارگشر حقوق بشر سازمان ملل در ایام محکومیت وی با صدور بیانیه‌هایی از او به حمایت می‌پرداختند و خواهان آزادی او بودند.
  • او پس از گذر 9 سال از محکومیت به دنبال مرخصی استعلاجی در نوروز 1387 هجری شمسی ایران را ترک کرد.
  • مهمترین همکار وی برای فرار از کشور "جزب دموکرات کردستان ایران" بوده است که او را به اربیل عراق فراری داد.
  • باطبی از اربیل به سوئد و پس از آن به آمریکا سفر کرد.
  • او سابقه همکاری با نشریات و وب سایت های، بخارا، روزآنلاین و رادیو زمانه را بر عهده دارد.
  • باطبی در سال 1387 هجری شمسی همکاری خود را با بخش فارسی صدای آمریکا آغاز کرد.
  • او در سال 1390 هجری شمسی برای مدتی صدای آمریکا را به خاطر اختلاف با سیاست‌های رامین عسگرد ترک کرد.
  • نامبرده در کمتر 6 ماه به صدای آمریکا بازگشت و اکنون به عنوان خبرنگار، نویسنده و تهیه‌کننده خبرهای مربوط به داخل ایران، در بخش فارسی صدای آمریکا مشغول به کار است.
  • او به همراه "کیوان رفیعی" از بنیان گذاران سازمان "فعالان حقوق بشر در ایران" است.
  • او هم اکنون با عنوان سخنگوی مجموعه مذکور در میزگردهای بخش فارسی صدای آمریکا فعالیت می‌کند.



حمیده آرمیده
 

  • متولد خرداد 1346 هجری شمسی، تهران
  • همسر سیامک دهقان پور
  • لیسانسه مترجمی زبان انگلیسی
  • با همکاری دهقان پور انتشارات آیین مهر را در ایران راه انداخت.
  • در سال 1380 هجری شمسی به آمریکا مهاجرت کرد.
  • در سال 1383 هجری شمسی همکاری خود را با رادیوی صدای آمریکا آغاز کرد.
  • هم اکنون مجری برنامه"خیابان زندگی" است.



جمشید چالنگی
 

  • متولد 1326 هجری شمسی،مسجد سلیمان
  • همسر فریده رهبر از مسئولین بخش اداری صدای آمریکا
  • ورود به عالم رسانه در سال 1346 هجری شمسی با مجله"خوشه"به سردبیری شاملو
  • داشتن سابقه همکاری با روزنامه "رستاخیز"و سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران
  • پس از انقلاب با عده ای از همفکران خود روزنامه بامداد را با گرایشات ضد انقلابی راه انداخت
  • با تعطیلی روزنامه بامداد در نشریه"کتاب جمعه"با شاملو به همکاری پرداخت
  • در سال 1362 هجری شمسی ایران را ترک کرد.
  • در سالیان 1374 تا 1383 هجری شمسی در قاهره به روزنامه نگاری به پیرامون حوادث خاورمیانه پرداخت.
  • در سال 1382 هجری شمسی به همکاری با رادیو اروپای آزاد پرداخت و به پراگ رفت.
  • در سال 1385 هجری شمسی پراگ را به مقصد واشنگتن برای همکاری با بخش فارسی صدای آمریکا ترک کرد.
  • در  سال1389 تا 1390 هجری شمسی از صدای آمریکا اخراج شد.
  • او در سال 1390 تا 1391 هجری شمسی در بیانیه ای اعلام کرد صدای آمریکا همچون سازمان های شوروی سابق اداره می‌گردد.
  • چالنگی با افرادی همچون، بوتفلیقه رییس جمهور الجزایر، یاسر عرفات، یوسی بیلین وزیر دادگستری اسراییل، مصطفی عقاد، یوسف شاهین و نجیب محفوظ مصاحبه داشته است.
  • وی هم اکنون به عنوان مجری شبکه ماهواره ای ایران فردا،نزدیک به رضا پهلوی به فعالیت مشغول است.



لونا شاد

 
  • متولد مرداد 1351 هجری شمسی،اصفهان
  •  دارای سابقه گویندگی تلویزیون و بازیگری سینما
  • در سال 1373 هجری شمسی در 12 سالگی ایران را به مقصد فرانسه ترک کرد.
  • فارغ التحصیل رشته بازرگانی بین المللی
  •  هم خانه با آرش سبحانی
  • برای سالیان طولانی مجری "برنامه شباهنگ" بخش فارسی صدای آمریکا بوده است.
  • در سال 1387 هجری شمسی همکاری خود را با صدای آمریکا قطع کرد.
  • در فیلم "فریاد مورچه ها" اثر مخملباف نقش اول زن را بر عهده داشت.
  • همچنین در فیلم "صندلی" مخملباف به نقش آفرینی پرداخته است.



کامبیز حسینی

 
  • متولد شهر رشت و بزرگ شده مشهد
  • در سنین 10-13 سالگی در برنامه رادیویی "غنچه‌های انقلاب اسلامی"
  • فارغ التحصیل رشته تئاتر
  • در سال1379 تا 1380 هجری شمسی ایران را بع مقصد آمریکا برای همکاری با رادیو آزاد اروپا ترک می کند
  • در همان ایام به عنوان کارشناس هنری با صدای آمریکا همکاری خود را آغاز می کند.
  • پس از مدتی رادیو آزاد اروپا را برای همکاری با برنامه شباهنگ صدای آمریکا به طور کامل ترک می کند.
  • او پس از مدتی با همکاری سامان اربابی برنامه پارازیت را به راه می اندازد و این برنامه را نبدیل به یکی از پر بیننده ترین برنامه های صدای آمریکا می کند.این برنامه از 1388 تا 1391 هجری شمسی از شبکه صدای آمریکا پخش می گشت.
  • حسینی با پاره ای از شبکه های آمریکایی همچون سی ان ان،فاکس نیوز،پی بی اس و...همکاری دارد.
  • وی بخاطر برنامه پارازیت برنده مدال طلایی صدای آمریکا شد.
  • او هم اکنون یک پادکست را در مورد "حقوق بشر در ایران" با عنوان "در ساعت 5 عصر" به طور هفتگی برای "کمپین بین المللی حقوق بشر برای ایران" منتشر می کند.
  • او هم اکنون برنامه ای "پولتیک" را که برنامه ی طنز سیاسی است، اجرا می کند.
  • نامبرده برنده جایزه گزارگشران بدون مرز است.



براداران علایی (کامیار و آرش علایی)
 


کامیار علایی

  

  • پژوهشگر دانشگاه هارواد
  • کارشنان بین المللی بهداشت
  • بنیان گذار برنامه های کلینک های مثلثی
  • در سال 1387 هجری شمسی به دلیل تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی محکوم به سه سال حبس گشت.
  • برنده جایزه سالانه بهداشت از سوی شورای بهداشت جهانی
  • برنده جایز الیزابت نایلور
  • همکاری در قالب تحلیل گر با بخش فارسی صدای آمریکا   

 آرش اعلایی

  •  مدیر موسسه آموزش و پژوهش در مرکز ملی آموزشی پژوهشی و درمانی سل و بیماری‌های ریوی
  •  بنیان‌گذار برنامه های کلینک های مثلثی
  •   دکترای بهداشت عمومی از دانشگاه نیویورک
  • مجری برنامه ای "کافی شاپ" برای معرفی فناوری‌های نوین، بخشی از برنامه "شباهنگ" بخش فارسی صدای آمریکا
  •  برنده جایزه سالانه بهداشت از سوی شورای بهداشت جهانی
  •  برنده جایز الیزابت نایلور
  •  همکاری در قالب تحلیل‌گر با بخش فارسی صدای آمریکا


بیژن فرهودی
 
  •    متولد تهران

  •    از پدری کرد و مادری مشهدی

•    فارغ التصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه جورج میسون ویرجینیای آمریکا

•    برای مدتی طولانی از سردبیران ارشد بخش خبری صدای آمریکا بوده است

  •  هم اکنون گزارشگر بخش فارسی صدای آمریکا در لندن است.

آرش سیگارچی

 
 •    متولد 1357 هجری شمسی، استان گیلان

 •    آغاز فعالیت روزنامه نگاری در سنین نوجوانی با همکاری با نشریات ورزشی محلی

  •    همکاری با روزنامه های اصلاح طلب

 •    سردبیر نشریه گیلان امروز

•    برپایی کلاس های آموزش روزنامه نگاری

 •    در سال 1384 هجری شمسی به دلیل جاسوس و اقدام علیه امنیت ملی محکوم به 15 سال زندان گشت

 •    یک سال پس از آغاز محکومیت به دلیل ابتلا به سرطان دهان به مرخصی رفت ودر سال 1386 هجری شمسی به آمریکا رفت

  •    هم اکنون مجری بخش خبری صدای آمریکا و وبلاگ نویس است.

ستاره درخشش

 
  • فرزند محمد درخشش، وزیر آموزش و پرورش رژیم پهلوی
  • فارغ التحصیل دکترای علوم سیاسی از دانشگاه سوربن دو فرانسه
  • فارغ التحصیل کارشناسی حقوق
  • مدرس و استاد در دانشگاه ژرژ تاون آمریکا
  • مسلط به زبان های فارسی،انگلیسی و فرانسه
  • معاون و دبیرکل بخش فعلی بخش فارسی صدای آمریکا
هومن و سینا بازدید : 11 یکشنبه 31 فروردین 1393 نظرات (0)

حتی اگر بعضی مزاحمت های خیابانی هم برایمان عادی شده باشد؛ همین مرحله عادی شدن مزاحمت، خودش پدیده خطرناکی است که نشان می دهد ایجاد مزاحمت برای دیگران، دیگر آن قبح و زشتی اش ریخته و حساسیت های عمومی نسبت به آن کمتر شده است. 
 
شاید کسی پیدا شود که ادعا کند هرگز برای دیگران مزاحمت ایجاد نکرده، اما بعید است فردی مدعی باشد که هیچ وقت مورد مزاحمت قرار نگرفته است. 
 
این مزاحمت ها هم تا دلتان بخواهد، انواع و اقسام مختلف دارد. از متلک پرانی های کوچه بازاری گرفته تا قمه کشیدن در خیابان، همه در زمره مجموعه مزاحمت ها جای می گیرد. 
 
با وجود آن که در همه انواع ایجاد مزاحمت ها، حقی از حقوق شهروندان ضایع می شود، اما در بسیاری از موارد، نه کار به دادگاه و تنبیه مزاحم کشیده می شود و نه فرهنگ سازی گسترده ای برای کاهش بار مزاحمت ها اندیشیده شده است. 
 
مزاحمت، تعریف واحدی ندارد 
مزاحمت مثل بسیاری از واژه های انتزاعی دیگر مثل ترس و شجاعت، مفهوم واحد و خط و مرز مشخصی ندارد. شاید رفتاری که برای فردی مزاحمت تلقی می شود، برای فرد دیگری در حکم یک شوخی بامزه باشد. 
 
تعریف مزاحمت با توجه به فرهنگ کشورهای مختلف نیز متفاوت است؛ طوری که ممکن است مثلا برخی رفتارها در کشوری به عنوان مزاحمت و در کشوری دیگر، امری عادی و هنجاری پذیرفته شده تلقی شود. 
 
مثلا در کشور ما هنوز هم برای خیلی ها کپی غیرقانونی محصولات فرهنگی و هنری، به عنوان مزاحمت برای پدیدآورنده اثر تلقی نمی شود، اما در برخی کشورها این نوع مزاحمت به عنوان یک جرم غیرقابل چشمپوشی به حساب می آید که مجازات های سختی به دنبال دارد. 
 
با این حساب شاید بتوان گفت که برای تعریف درست مزاحمت، باید ابتدا به حق و حقوق قانونی مردم هر کشوری توجه کنیم و سپس با توجه به این حقوق پذیرفته شده در آن جامعه، موارد نقض حقوق شهروندان را به عنوان عملی مزاحم به حساب بیاوریم. 
 
البته همین تعریف هم به طور کامل، درست و جامع نیست؛ زیرا مثلا ممکن است در کشوری به همه حقوق شهروندان و هنجارهای رایج جامعه به عنوان امری قانونی و لازم الاجرا نگاه نشود و در آن صورت، نمی توان نقض یک هنجار پذیرفته شده در جامعه را به عنوان مزاحمت تعبیر کرد. 
 
انواع رایج مزاحمت ها در ایران 
متلک پرانی در ایران را شاید بتوان رایج ترین و دم دستی ترین شکل مزاحمت به حساب آورد. گرچه مردان هم در تیررس انواع متلک ها قرار دارند، اما بیشترین قربانیان متلک های مزاحم در کشور ما، خانم ها هستند. 
 
متلک ها را باید در زمره مزاحمت های ذهنی به حساب آورد که روح و روان فرد مزاحمت شونده، هدف حمله قرار می گیرد. 
 
نهادینه نشدن فرهنگ گفت وگوی سالم و تلنبار شدن عقده های جنسی را شاید بتوان از مهم ترین دلایل پیدایش این نوع مزاحمت متداول دانست. 
 
جدای از متلک پرانی، رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی را هم می توان در ردیف رایج تریـن مزاحمت ها در ایران به شمار آورد. 
 
رعایت نکردن حقوق سایر رانندگان، به هم زدن نظم و آرامش در جاده ها و پارک کردن در محل هایی که مزاحم رفت و آمد دیگران است، گونه های مختلفی از مزاحمت های رانندگی در ایران را تشکیل می دهد.مزاحمت های تلفنی، ایجاد مزاحمت در محیط های مجازی مثل شبکه های اجتماعی و رعایت نکردن حقوق همسایگان در آپارتمان ها را هم می توان در رتبه های بعدی متداول ترین اشکال مزاحمت در ایران طبقه بندی کرد. 
 
اما شدیدترین شکل مزاحمت ـ که البته در مقایسه با انواع دیگر مزاحمت هایی که نام بردیم، رواج کمتری دارد ـ آن دسته مزاحمت های فیزیکی است که فرد مزاحم به شکل دعوا و نزاع های خیابانی، فرد دیگری را مصدوم می کند. 
 
همچنین نباید فراموش کرد که انواع مزاحمت های رایج در ایران، مدام در حال تغییر و دگرگونی است. مثلا شاید در یک دهه گذشته، مزاحمت های تلفنی را می شد در صدر رایج ترین نوع مزاحمت در ایران به حساب آورد، اما حالا با گسترش ضریب نفوذ اینترنت در خانواده ها، این مزاحمت ها به محیط های مجازی کشیده شده است. 
 
مزاحمت، روند توسعه را کند می کند 
مزاحمت ها مثل ضربه چکشی است که بر یک بنای آباد، فرود می آید. اولین تاثیر منفی مزاحمت ها، انتقال حس ناخوشایند در فردی است که مورد مزاحمت قرار گرفته است. مثلا تصور کنید صبح که از خواب پا می شوید، به یکباره مشاهده کنید که بدنه ماشینتان با یک دسته کلید ناقابل، کلا خط خطی شده است؛ بدیهی است که در طول آن روز، حس خــــــوب و انرژی لازم برای انجام کارها را ندارید. 
 
اما اگر از بعد کلان به پدیده مزاحمت نگاه کنیم، شیوع مزاحمت ها موجب ایجاد حس ناامنی، افزایش پرخاشگری در جامعه، رواج حس انتقام گیری و موجب به هم خوردن تمرکز جامعه برای طی کردن مسیر رشد و پیشرفت خواهد بود. 
 
دکتر غلامعباس توسلی، جامعه شناس و عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفت وگو با جام جم عنوان می کند: توسعه یافتگی در هر کشوری با مقوله احساس امنیت، رابطه مستقیم دارد. البته طی کردن مسیر توسعه یافتگی به عوامل زیادی مرتبط است، اما بی شک نبود انواع مزاحمت ها و وجود حس امنیت، یکی از مولفه های توسعه یافتگی است. 
 
توسلی با ذکر مثالی توضیح می دهد: در کشورهایی مثل سوئیس، نروژ و ژاپن، مردم اصل همکاری و ارتباط منطقی با همدیگر را در روابطشان رعایت می کنند و این موارد را آموخته اند. به همین دلیل هم در این کشورها انواع مزاحمت هایی مثل دست به یقه شدن و دعواهای خیابانی، بندرت اتفاق می افتد و صلح و ثبات در جامعه بیشتر است. 
 
به اعتقاد این جامعه شناس، وقتی در کشوری بروز انواع مزاحمت ها، نادر باشد، در نتیجه مردم ثبات و آرامش روانی بیشتری برای کار و پیشرفت دارند و در چنین سرزمینی، مسیر توسعه یافتگی با شتاب بیشتری همراه خواهد بود. 
 
از آموزش ارتباط سالم تا تنبیه فرد مزاحم 
وقتی در کشوری توسعه یافته، مزاحمت های تلفنی و دست به یقه شدن ها به اتفاقی نادر تبدیل می شود، نباید تصور شود که این نهادینه شدن فرهنگ صحیح ارتباط با همشهریان، یک شبه اتفاق افتاده یا امری ذاتی است. 
 
به طور قطع، برای زدودن انواع مزاحمت ها از پیشانی جامعه، راه طولانی در پیش است که اولین و ماندگارترین قدم برای طی کردن این راه دشوار، آموزش مهارت های ارتباط موثر از سوی نهادهای فرهنگ ساز است.درواقع، اگر بپذیریم که ایجاد مزاحمت برای دیگران، از خلأ آموزش ارتباط سالم بین افراد جامعه نشات می گیرد، در این حالت رسانه ها می توانند با نمایش الگوی سالم از ارتباط موفق بین شهروندان و ترویج این الگو، نقش زیادی را در کاهش بار انواع مزاحمت ها به دوش بکشند. 
 
حال وقتی به درجه ای رسیده ایم که آحاد جامعه، فن ارتباط سالم با همنوعانشان را آموختند و افراد مزاحم همدیگر نبودند، در آن حالت می توان با قاطعیت بیشتری با افراد مزاحم برخورد کرد. 
 
یعنی اگر مرحله آموزش و فرهنگ سازی را با موفقیت طی کردیم و اغلب افراد جامعه، بار مزاحمت را روی دوش دیگری سوار نکردند، در آن شرایط می توان با قدرت بیشتری با قانون شکنان برخورد قهری داشت. 
 
اما تا زمانی که به آن درجه از آموزش پذیری و تعامل سالم بین همه شهروندان نرسیده باشیم، تشدید برخوردهای فیزیکی و قانونی با افراد مزاحم، فقط درمانی مقطعی به حساب می آید که در بلندمدت هم نمی تواند ریشه مزاحمت ها را به طور کامل بخشکاند. 
 
واکنش زنان در برابر مزاحمان خیابانی 
موقعیت های آزاردهنده را بسیاری از زنان و دختران تجربه کرده اند؛ تجربیاتی که جامعه شناسان آن را در قالب چهار نوع مزاحمت طبقه بندی می کنند: مزاحمت بصری، کلامی، تعقیبی و لمسی. 
 
زن بودن هنوز هم محدودیت های خاص خودش را دارد، حتی با این که فرهنگ و شرایط زندگی در سال های اخیر تغییرات زیادی کرده و گمان می رود اوضاع زنان بهتر شده است؛ بیشتر زنان در خیابان ها یا اماکن عمومی راحت نیستند و از آزارهای احتمالی بیم دارند، چون نمی توان پیش بینی کرد که کدام یک از رهگذران مزاحمند و قصد آزار دارند و این مزاحمت قرار است درکدام منطقه و به چه شکل اتفاق بیفتد. 
 
در علم جامعه شناسی، مزاحمت های خیابانی به عنوان یکی از شکل های ممنوع تبعیض جنسی علیه زنان معرفی می شود که در عین حال، عرصه عمومی را نیز به محیطی ناامن تبدیل می کند. طبق تعریف گاردنر، جامعه شناس، مزاحمت خیابانی، رفتارهای کلامی و غیرکلامی دارای ماهیت جنسی است که همه انواع توهین، کنایه زدن، فریاد کشیدن، تنه زدن و خیره شدن را در برمی گیرد. نکته مهم در مزاحمت ها این است که همواره از سوی مردان در مکان های عمومی یا نیمه عمومی اعمال می شود و قربانیان آنها همیشه زنان هستند. 
 
به این ترتیب وقتی به مزاحمت خیابانی به چشم خشونت و نوعی تبعیض نگاه کنیم، باید تائید کرد بیشتر زنان جامعه صرفنظر از این که چقدر سن دارند، نوع پوشش آنها چیست یا این که چقدر زیبا هستند، در معرض این مزاحمت ها قرار دارند و تاکنون موارد زیادی را تجربه کرده اند. 
 
تحقیقات جهانی درباره مزاحمت های خیابانی نشان می دهد این موضوع، معضلی جهانی است و در همه کشورهای جهان دیده می شود. در پژوهشی نیز که از سوی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی انجام شده و نتایج آن در شماره سوم دوره دوازدهم مجله جامعه شناسی ایران چاپ شده، این موضوع مورد تاکید قرار گرفته است. 
 
طبق این پژوهش، مزاحمت های خیابانی را علاوه بر تقسیم بندی چهار گانه اش می توان به دو دسته دیگر نیز تقسیم کرد، یعنی مزاحمت ها را در دو دسته کلامی و غیرکلامی جا داد. ویژگی مزاحمت های کلامی این است که مردان اظهاراتی را به زبان می آورند که جنبه تمجید و تعریف از ظاهر و ویژگی های فیزیکی زنان دارد، به طوری که اگر کسی برای دفعات نخست این اظهارات را شنیده باشد، گمان می کند آن مرد از روی محبت او را ستوده و اصلا حرف های او را باور می کند، اما به مرور زمان وقتی زنان تجربه می کنند که مردان این حرف ها را به همه زنان می زنند و حتی چند قدم آن طرف تر، مقابل چشم زنی که چند لحظه پیش او را ستوده، آن کلمات را به زنی دیگر نیز می گویند، یاد می گیرند این حرف ها را بی اساس تلقی کنند و حتی مقابل آن بی اعتنا باشند یا واکنش های تند نشان دهند. 
 
البته مزاحمت های کلامی همیشه جنبه تمجیدی ندارد، بلکه در بسیاری از موارد، مردان با متلک هایی که ظاهر طنزآمیز است عیب های ظاهری زنان را به رخ آنها می کشند که البته زنان نیز توهین نهفته در این متلک ها و کنایه ها را درک می کنند. 
 
مزاحمت های غیرکلامی نیز دامنه وسیعی دارد و رفتارهایی مثل نگاه های خیره که به چشم چرانی تعبیر می شود و نیز تعقیب با ماشین یا با پای پیاده یا لمس کردن های موذیانه را شامل می شود که همه آنها با هر میزان شدت، موجب آزار زنان و تنگ شدن عرصه بر آنان می شود. 
 
برخی از خود دفاع می کنند، برخی سکوت 
در مقابل یک مزاحم می شود جیغ کشید و به او حمله ور شد، یا سر و صدا راه انداخت و از دیگران کمک خواست، یا چشم غره ای به او رفت و گذشت یا این که سنگینی آزارهـــــا را قورت داد و سکوت کرد و گذشت. 
 
پژوهش هایی که تاکنون در جهان انجام شده نشان می دهد سکوت، واکنش متداول میان زنان قربانی است، حتی بومن، جامعه شناس در مقاله ای ضمن تائید این موضوع می نویسد دلیل نادیده گرفتن مزاحمت ها از سوی زنان می تواند این باشد که آنها از برخورد فیزیکی می ترسند یا از این که توجه دیگران را به خود جلب کنند و مورد سرزنش قرار بگیرند، واهمه دارند. او البته معتقد است زنانی که در این موقعیت های آزاردهنده خود را به تجاهل می زنند یعنی وانمود می کنند اتفاقی رخ نداده، در واقع خشم، حقارت و ترس خود را مخفی می کنند، در حالی که این فشارهای عاطفی و احساس بی قدرتی به سلامت روانی شان لطمه می زند. 
 
پژوهشی که در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز انجام شده این موضوع را تائید می کند با این تفاوت که یافته های این تحقیق نشان می دهد زنان و دختران از مزاحمت های کلامی، لطمه روانی کمتری می بینند و حتی به این مزاحمت ها بها نمی دهند و در عوض هر زمان که احساس کنند هدف این مزاحمت ها بهره برداری جنسی است نسبت به آن واکنش تندتری نشان می دهند. 
 
با وجود این، این تحقیق اشاره دارد نزدیک به 70 درصد از زنان قربانی در مقابل مزاحمت ها سکوت می کنند و خود را به بی اعتنایی می زنند که این واکنش نیز بی دلیل نیست. نکته اول این است که تکرار شدن این نوع مزاحمت ها، آن را به موضوعی نسبتا عادی تبدیل کرده، موضوعی که بیشتر زنان آن را جدی نمی گیرند. نکته دوم به کلیشه های فرهنگی برمی گردد که همواره در درگیری زنان و مردان، زنان را مقصر می داند، حتی اگر آنها قربانی ماجرا باشند. نکته سوم هم این که در فرهنگ ایرانی نوع پوشش زنان و آرایش ظاهری آنها را در میزان مزاحمت علیه آنها ربط می دهند، در حالی که تحقیق پژوهشگاه علوم انسانی این باور را رد می کند و نشان می دهد مزاحمت حتی برای زنان محجبه ای که به هیچ عنوان جلب توجه نمی کنند، وجود دارد. 
 
در کنار این سه علت، دلایل دیگری نیز برای سکوت زنان قربانی وجود دارد که احساس شرم، جلوگیری از جلب توجه دیگران و ترس از سرزنش شدن را شامل می شود. 
 
علاوه بر اینها، زنان قربانی ممکن است واکنش های دیگری بجز سکوت یا دفاع از خود در مقابل مردان مزاحم از خود نشان دهند مثل این که در پوشش خود محدودیت هایی اعمال کنند یا از مسیرهایی خاص تردد کنند یا زمان آمد و رفت خود را تغییر دهند که همه اینها نوعی فشار را بر زنان وارد می کند که نمی توانند با احساس راحتی در عرصه عمومی ظاهر شوند. 
 
مقصر اصلی، فرهنگ مردسالار 
با این که به نظر می رسد تار و پود نظام ریشه دار مردسالار در جامعه ایران تا حد زیادی از هم گسیــخته است، ولی همچنان تفکراتی که مرد را برای انجام هر کاری آزاد و مختار می داند، وجود دارد. در این تفکر، مرد زمانی سالم می ماند که زن خطایی نکند و هرگونه خطای مرد را به زنان نسبت می دهند، در حالی که طبق تعریف علم جامعه شناسی، مزاحمت خیابانی از مصداق های خشونت و تبعیض علیه زنان است؛ تعریفی که انگشت اتهامش را به سمت مردان مزاحم می گیرد نه زنان آزار دیده. 
 
در جامعه شناسی، نظریه ای به عنوان جامعه پذیری جنسیتی وجود دارد که اشاره دارد افراد از دوران کودکی رفتارهای مربوط به جنسیت خود را می آموزند و با دیدن رفتار افراد در طول زمان، نسبت به آنها باور پیدا می کنند. طبق این نظریه باید پدیده مزاحمت خیابانی را این گونه توضیح داد که پسرها از سنین کم می بینند مردان می توانند بدون هیچ مانعی و با کمترین دغدغه و دردسر در مکان های عمومی برای زنان مزاحمت ایجاد کنند. پسرها وقتی میان هم سن و سال های خود نیز قرار می گیرند همین موضوع را می بینند و می شنوند و ایجاد مزاحمت برای زنان را نشانه بزرگی و مردانگی تلقی می کنند، به این ترتیب این رفتار نسل به نسل میان آنها ادامه می یابد. 
 
البتـــه در این میان، نقش زنان نیز بی تاثیر نیست، چون روی آوردن آنها به سکوت و منفعل عمل کردنشان در مقابل مردان مزاحم، سبب تقویت رفتار در آنها می شود که بناچار این مزاحمت ها برای نسل های بعدی زنان و دختران نیز تکرار می شود.

هومن و سینا بازدید : 25 شنبه 23 فروردین 1393 نظرات (0)

 

قاووت كه در لهجه كرمانی قووتو خوانده مي شود از سوغاتی های كرمان است
كه قدمتی طولانی دارد. این پودر خوراكی كه در واقع باید آن را نوعی
شیرینی به حساب آورد در انواع مختلفی تولید می شود و طعم های
متفاوتی دارد. 
یك نوع آن تركیب نخود، نارگیل و شكر است ، نوع دیگر به جای نخود از پسته 
استفاده می شود . اما معروفترین و كاملترین نوع قووتوی كرمان قهوه ای رنگ 
است و معمولا شامل قهوه ، شكر ، تخم قرفه ، خشخاش ، جو ، بذر كتان ، 
گشنیز، ، روپاس ، سیاه دانه ، جدوا، هل باد ، هل رسمی، موردانه ،كنجد،
تخم كاهو، و شكر می باشد.برخی از این مواد را برشته كرده و سپس آنها را 
مخلوط و آسیاب می كنند.

طرز استفاده :
معمولا روزانه چند قاشق از قووتو را مصرف می كنند برخی نیز آن را در آب 
جوش می ریزند و استفاده می كنند.
گرچه می توان آن را با شیر یا چایی نیز مصرف كرد. معمولا رسم است
هنگامی که خانمی زایمان می کند به او قووتو می دهند و از میهمانانش نیز
با قووتو پذیرایی می کنند.


برخی از خواص قاووت یا همان قووتو :
قووتو معمولا طبعی گرم دارد و برای موارد زیر بصورت معجزه آسا عمل میکند:
مؤثر در درمان پادرد ، کمر درد ، سر درد و از بین بردن نفخ معده
رفع خستگی برای کسانی که فعالیت جسمی و ذهنی زیاد دارند
افزایش مقاومت زنان در زمان بارداری و مؤثر در رشد جنین
موثر در کاهش درد برای زنان در زمان قاعدگی
کاهش ضعف و ناتوانی در افراد کهنسال
مؤثر در رشد ذهنی و جسمی کودکان
افزایش توان جسمی ورزشکاران
افزایش قدرت و توان مردانگی
افزایش شیر در زنان شیرده
تقویت حافظه وزیاد کردن عقل
متخصصان امر تغذیه سفارش میکنند که بعلت فواید زیاد قاووت ..باید در آینده
نزدیک جانشین کلیه تنقلات وشیرینی شود.
مي تونيد قاووت رو از خشكبار فروشي ها نيز تهيه كنيد .

هومن و سینا بازدید : 12 چهارشنبه 20 فروردین 1393 نظرات (0)

 

تمرکز,تمرکز همزمان بر چند فعالیت,علت دشوار بودن تمرکز

چرا تمرکز همزمان بر چند فعالیت دشوار است؟
دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند زمانی که فردی شروع به جست‌وجوی هدفمند یک شی‌ء می‌کند، نواحی بصری و غیربصری متعددی در مغز برای رهگیری شخص، حیوان یا شی گم‌شده بسیج می‌شوند.
این بدین معناست که چنان‌چه فردی به دنبال کودکی در یک جمعیت می‌گردد، نواحی مغز که معمولاً به تشخیص دیگر اشیا اختصاص داده می‌شوند و حتی نواحی که برای تفکر انتزاعی تنظیم شده‌اند، کانون توجه‌ را تغییر داده و به بخش جست‌وجو ملحق می‌شوند. بنابراین مغز به سرعت به یک یابنده کودک شدیداً متمرکز، تبدیل شده و منابع مورد استفاده‌اش برای سایر فعالیت‌های ذهنی را بازمدیریت می‌کند.


این تحقیق نشان می‌دهد که مغز انسان بسیار پویاتر از آن‌چیزی است که تصور می‌شده و به سرعت منابع را بر اساس تقاضاهای رفتاری جمع‌آوری کرده و عملکرد فرد را با افزایش دقت برای اجرای فعالیت مطلوب بهینه‌ می‌کند.
دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا از تصویربرداری رزونانس مغناطیسی کاربردی (fMRI) برای ثبت فعالیت مغز سوژه‌های تحت مطالعه استفاده کردند. این شرکت‌کنندگان در جست‌وجوی اشخاص یا وسایط نقلیه در کلیپ‌های فیلم بودند.اسکن‌های مغزی همزمان فعالیت عصبی توسط جریان خون را در هزاران مکان موجود در مغز این افراد اندازه‌گیری کردند.


محققان حاضر در این پروژه علمی دریافتند هنگامی که شرکت‌کنندگان در جست‌وجوی افراد بودند، بخش اعظم cortex مغز به انسان‌ها اختصاص داده شد و زمانی هم که به دنبال وسایط نقلیه می‌گشتند، قسمت اعظم این بخش به این وسایط اختصاص یافت.


در آزمایشات انجام‌شده بیشترین تغییرات در prefrontal cortex مغز مشاهده شد که اغلب در تفکر انتزاعی، برنامه‌ریزی درازمدت و دیگر فعالیت‌های ذهنی پیچیده دخیل است.
این یافته‌ها به توضیح این نکته می‌پردازد که چرا تمرکز بر بیش از یک فعالیت در یک زمان دشوار است؟
نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اشخاص قادر به تغییر توجهشان حین انجام فعالیت‌های چالش‌برانگیز هستند.این موفقیت علمی می‌تواند به توضیح اختلالات کمبود توجه و نورورفتاری نیز کمک کند.

تعداد صفحات : 15

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 74
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 23
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 29
  • بازدید ماه : 36
  • بازدید سال : 138
  • بازدید کلی : 2,325